CAMERAMAN BANCHET

cameraman banchet

Pret Eveniment Sambata 65 ron/copil 

Pret Eveniment Luni-Vineri si Duminica 50ron/copil 

VIDEO :

 •  cameraman pe toata durata evenimentului 
 •  montaj video, tranzitii,corectii
 •  livrare digital transfer

OPTIONAL:

 •  Dj Sonorizare Banchet pachet 30-60 persoane 1500 ron – 60-100 persoane 1850 ron
 •  Pachet Lasere – Lumini ( trepied T, 4 console jocuri lumini, 1 lasere 2 culori,1 masina fum ) – 250 ron
 • Pachet Lasere – Lumini Gold (schela, 3 pari lumini, 4 console jocuri lumini, 2 lasere ,2 masina fum ) – 590 ron
 • Pachet Schela Lumini Profesionala (schela profesionala , 8 pari lumini, 4 moving head,2 masina fum ) – 1250 ron
   Foto Marturii  10/15 cu plic – 8.5 ron/buc

          Pentru un banchet de neuitat, alege serviciile noastre de cameraman. Capturăm momentele speciale cu profesionalism și creativitate, oferindu-ți amintiri autentice și emoționante. Cu echipament de ultimă generație și abordare atentă la detalii, transformăm fiecare cadru într-o poveste vizuală. Descoperă experiența noastră cinematografică pentru a aduce magia evenimentului tău la viață. Conferă eleganță și originalitate momentelor tale cu serviciile noastre de cameraman pentru banchete.

  1. Cameraman Profesionist: Echipa noastră de cameramani talentați și dedicați sunt specializați în acoperirea evenimentelor de tip banchet. Cu o abordare discretă, captăm emoțiile autentice și momentele importante, pentru a crea un povestea vizuală autentică.
  2. Echipament de Înaltă Calitate: Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a asigura calitatea optimă a imaginilor. De la camere profesionale la tehnologie de editare avansată, punem accent pe fiecare detaliu pentru a vă oferi rezultate impecabile.
  3. Flexibilitate și Personalizare: Înțelegem că fiecare eveniment este unic. De aceea, lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și așteptările lor. Oferim pachete personalizate, astfel încât să vă asigurăm că serviciile noastre se potrivesc perfect evenimentului dumneavoastră.
  4. Galerie Foto & Portofoliu: Explorați galeria noastră foto pentru a vedea exemple ale muncii noastre anterioare. Suntem mândri să împărtășim portofoliul nostru divers, ilustrând abilitățile noastre în captarea frumuseții și autenticității fiecărui moment.
  5. Contactați-ne: Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a discuta detaliile evenimentului dumneavoastră. Contactați-ne pentru a primi o ofertă personalizată sau pentru a programa o întâlnire.

  Alegeți „Cameraman Banchet” pentru a vă asigura că fiecare detaliu al evenimentului dumneavoastră este imortalizat cu profesionalism și pasiune. Transformăm clipele efemere în amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.


foto video banchet video banchet,

cameraman banchet

Comentariile sunt închise.